Анна Заворотнюк показала зворушливі фотки на Мальдівах. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк привернула особливу увагу після новин про хворобу своєї матері. Безліч шанувальників намагаються дізнатися хоч якісь новини про стан здоров'я своєї улюбленої артистки від її близьких родичів.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

На офіційну Instagram-сторінку Анни Заворотнюк підписано 204 тисячі осіб. Ділиться з ними вона не тільки інформацією про матір, а й подробиці особистого життя.

У грудні дівчина вирушила на Мальдіви і радує шанувальників фото звідти. Дівчина сидить на березі і дивиться на місяць. Своє фото вона супроводила цитатою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Де б не був кожен з нас, ми завжди будемо бачити один місяць✨ 🌕", - повідомляють вони.

Фолловери почали активно коментувати дану фотографію.

"Небесна цариця і красуня біля моря в нічній тиші🥰❤️✨ ✨ ✨"; " місяць схожий на❤️"; " А у нас скоро Схід Сонця🤗"; "неймовірно.. ♾ ️ ",- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"