16 грудня відбулася новорічна зйомка "95 кварталу" на якій був присутній і сам президент України Володимир Зеленський. Жартівливий ексколег гаранта не обійшли його стороною. Кварталівці присвятили цьому окремий номер.

Олена Кравець у своєму інтерв'ю Каті Осадчій для передачі "Світське життя" відверто розповіла про переживання, пов'язані з цим вечором.

Дружина Юри Горбунова зазначила, що вперше за 2 роки президентства в залі на концерті "95 кварталу" був присутній Зеленський.

"Звичайно хвилювалися... Не тому що прийшов президент, а тому що давно не бачилися, не хотілося, щоб йому не сподобалося..."

На питання Каті про те, чи не боялися вони щось переплутати, щось забути або не так сказати Олена відповіла чесно: "Дивись, з ним таке теж відбувалося. Тексти забували, плутали, чистий аркуш... Так теж було"

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Володимир Зеленський на сцені Вечірнього Кварталу
Володимир Зеленський на сцені Вечірнього Кварталу

Осадча не могла не запитати і про образи, які могли виникнути через те, що Монатіку і Потапу дали звання Заслуженого артиста України, а учасникам "Квартал 95" ні.

"Давай так щоб чесно відповісти... Що дає звання? Це визнання... Але я навіть про це не думала, так як не уявляю, як зміниться моє життя після такого",- розставила всі крапки Олена.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Олена Кравець покрутили задом перед Потапом.

Раніше ми сообшалі, що зірка "Квартал 95" Олена Кравець вмовила Тіну Кароль заспівати на її вечорі.