Злата Огнєвіч розповіла правду про розставання з Андрієм Задворним і про свої стосунки з Максимом. Сюжет про це з'явився на телеканалі "Неймовірна правда про зірок".

3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебаченні — "Холостячка". В самому кінці за серце виконавиці Злати Огнєвіч, яка прийшла на зміну Ксенії Мішиної в другому сезоні, залишилися боротися лише два чоловіки: Дмитро Шевченко і Андрій Задворний. Однак, як виявилося, після проекту чоловік втратив до неї почуття і десь через півтора місяці розлучився з нею.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Згодом у мережі з'явилося відео, на якому Злата Огнєвіч гуляє з іншим учасником проекту Максимом Тарапатою.

Як зізналася Злата Огнєвіч спілкування після "Холостячки" почалося, вона вперше подзвонила Максиму Тарапате після розставання з Задворним. Українська співачка попросила поради в блогерській зйомці, а також розповіла чоловікові про своє розставання. Відтоді вони тісно почали спілкуватися і Максим її підтримав.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Незважаючи на те, що вона називає Їхні стосунки дружніми, вона не виключає романтичного розвитку ситуації.

"Дружба для мене - це теж любов до людини. Я хочу сказати, що все можливо", - зазначила Злата.

Нагадавши, Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огнєвіч, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огнєвіч Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".