Нова Міністр оборони Німеччини Крістіна Ламбрехт заявила про необхідність персональних санкцій проти уряду Росії. Про це повідомляє портал DW.

"зараз нам слід зосередити увагу на Путіні і його оточенні", - повідомила вона в інтерв'ю західними ЗМІ перед виїздом до Литви.

Жінка повідомила, що чиновники Російської Федерації не повинні мати можливість відпочивати в Євросоюзі.

"відповідальні за агресію повинні випробувати на собі її наслідки, наприклад, втративши можливість "їздити на шопінг на Єлисейські поля в Парижі", - пояснила вона.

Російські танки
Російські танки

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що багато політиків Німеччини висловлюють побоювання через збільшення чисельності російських військ на кордоні з Україною. Зокрема політики країн "Великої сімки" і країни Євросоюзу заявили, що військова агресія з боку Москви тягне за собою серйозні наслідки.

Дана новина стала приводом для представників США обговорити перекидання додаткових сил на схід Європи.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "повернувся" в "Квартал 95", Євген Кошовий не стримався: "Башка зовсім не працює". Глава держави відвідав своїх старих друзів і колег у студії "Квартал 95" під час зйомок новорічного випуску. Звичайно, Президент не брав участі в гумористичних сценках, але був у ролі відданого глядача разом з дружиною і керівником ОП.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною: "Це рідкість"

Знай.ІА писав, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка.