Одеська "Барбі" Валерія Лук'янова, слава до якої прийшла завдяки її незвичайній зовнішності і схожості зі знаменитою лялькою, розповіла про користь стояння на голові. Свій новий пост вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її творчими і життєвими успіхами стежать більше 1,2 мільйона читачів.

Зокрема, струнка красуня, яка отримала свою зовнішність завдяки пластичним операціям, рекомендує стійку на голові як засіб від старіння.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

«У мене є технологія, добування Амрити через своє тіло. Тіло-Це ваш інструмент для видобутку ресурсів гри. Тим витривалішими тіло - тим більше ресурсів. Чим тіло молодше, тим життя цікавіше. Молоді потрібні всім, старі - самі знаєте. І якщо ви думаєте, що старість неминуча, ви помиляєтеся. Старість можна відсунути, можна взагалі уникнути її. Я розповідаю, як, на моєму секретному курсі по Амриті. Всі, хто спробував мій метод, досягли результатів. Так що це факт. Просто це не можна відкрито поширювати і кричати про це. Кому треба-той знає", - стверджує дівчина.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

За її твердженнями, стійка на голові дуже важлива, оскільки "активізує шишкоподібну залозу".

"Тимус і шишкоподібна залоза-це ваші головні девайси молодості. Я на своїй підставці стою по 3 години легко. Ви колись пробували стояти на голові? Скільки виходить?",- поцікавилася вона у своїх прихильників.

«Але на відео ви по суті стоїте на плечах, а не на голові... Це інше... Хоча, безумовно, теж корисно", «і ноги не вертикально вгору, а притуляються до дерева... Це не зовсім стійка на голові", " Крутоооооооо, спасибі велике що показали такий класний йога стільчик! Реально супернужная річ", - пишуть їй в коментарях.