Відома українська співачка Світлана Лобода, яка поступово почала повертатися в український медіа-простір вирішила розповісти про те, яких новорічних традицій дотримується разом зі своєю сім'єю.

Співачка LOBODA розповіла журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", як відзначає Новий Рік. Як виявилося, жінка всіває за цю ніч не тільки плідно попрацювати на заходах, а й відпочити в сімейному колі.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана відразу ж зазначила, що для неї Новий рік це сімейне свято, і в цей рік у неї може бути знову буде робота, і навіть не одна. Але, незважаючи на це вона обов'язково проводить це свято з сім'єю, але, вже після відпрацьованого часу.

"Вони приїжджають до мене в ту точку світу, де я перебуваю, і до ранку ми сидимо і дивимося всі новорічні програми. Минулого року я багато шампанського випила, це була така прекрасна сімейна вечеря", - поділилася з журналістами каналу "Україна" артистка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що не так давно жінка вперше за пару років виступила в українській столиці, І сталося це на одній з премій, де вона отримала нагороду. Концерт-нагородження кращих пісень 2021 року "Музична платформа" глядачі побачать у новорічну ніч на телеканалі "Україна".

Нагадаємо, що Світлана Лобода в розкішній сукні засяяла перед Новим роком, фанати не змогли стриматися

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода розважилася з великим інструментом, викликаючи тільки сміх

Також, Українці порівняли голу Світлану Лободу з Колею Басковим