Відома співачка Світлана Лобода показала унікальні кадри зі зйомок її нового кліпу на пісню Americano.

Світлана Лобода має дуже багато шанувальників, тому співачка намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого або професійного життя на сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 11.5 мільйонів осіб.
Нещодавно Світлана Лобода презентувала своїми шанувальникам нову відеороботу на пісню Americano, Зараз на youtube її подивилися більше двох мільйонів разів. Зараз же співачка вирішила відкрити трохи закулісся зйомок цього кліпу і поділилася унікальними кадрами.

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

На кадрах можна побачити, як Світлана Лобода заходить у приміщення, де відбувалися зйомки та починає грати весільний марш Мендельсона.

"Над відеокліпом працювала команда неймовірно талановитих людей. Я дякую вам, хлопці, у нас вийшла дуже тонка і неймовірно красива робота 😇 я таааак її люблю😍 Спасибі Вам 🙏", - зазначила Світлана Лобода.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Шанувальники Світлани Лободи зізналися, що їм встигла полюбитися ця пісня, тому вони почали залишати компліменти для зірки.

"Відмінна пісня. І кліп🔥 🔥 🔥 🔥", " І ми її дуже любимо❤️", " цікаво спостерігати за процесом, чудово вийшло!❤ ", "Світлана, ви на висоті, як завжди, ☺ ❤ ️ кожна нова пісня - точне попадання...❤️", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Світлана Лобода заговорила про неприязнь до колег і секс утрьох: "вона все в цьому житті спробувала"

Раніше Знай писав, що Світлана Лобода зняла нижню білизну і остудилася у воді: "все відверто, ти чекаєш"

Також Знай повідомляв, что екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарність"