Вже зовсім скоро, цієї суботи, 25 грудня 2021 року, на сцені "Україна має талант" відбудеться грандіозний фінал, в якому 11 унікальних талантів змагатимуться за звання кращого.

Суддям - Ксенії Мішиній, Сергію Притулі та Євгену Кота дуже важко дався вибір всього одинадцяти з 110 учасників. Крім того, на сцені з'являться не тільки учасники, а й українські зірки шоу-бізнесу. Відбудеться прем'єра від зірки, що випереджає музичні світові тенденції-Вєрки Сердючки. Також свої хіти виконає відвертий Дмитро Монатік. Суддя Євген Кот разом зі своєю дружиною, чотириразовою чемпіонкою світу Наталією Татаринцевою, покаже чуттєвий танець, наділений любов'ю.

Женя Кот, фото: Instagram
Женя Кот, фото: Instagram

У боротьбі за омріяну перемогу на "Україна має талант" зійдуться такі учасники: менталісти Mind2mind (Марина і Джеймс), які підкорили світ і вгадали код картки Сергія Притули; людина без кісток Михайло Макаров; дует Наталії Лебердюк і Дениса Матросова, який створює цілі історії на полотні світлом; юний підкорювач повітря Ельдар Юлдашев; унікальні музиканти ZAPAL, які розбудили серце українців грою на цимбалах; божевільні ролери Влада Камишнікова і Євген Ємельяненко; колишня учасниця шоу "Холостяк-11" Єлизавета Крутікова; Артем Фесько, який виконав трек з "П'ятого елемента"; пилонист Дмитро Політов; найсильніший вчитель фізкультури у всій країні, богатир Станіслав Скачко, а також Артем Галіс - з унікальним вокальним талантом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Україна має талант: комік зі Львова підкорив серце Ксенії Мішиної, навіть Сергій Притула не стримався

Як повідомляв "Знай.ua", Monatik перепел "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна: стане саундтреком до фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

Знай.ua писав, Жан Беленюк не на жарт "зголоднів", олімпійського золота мало: "Ще той танк"