Після того, як репер 50 Cent знущався над зухвалими знімками Мадонни в Instagram колекцією мемів, поп-зірка назвала його "фальшивим другом".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна назвала "фальшиві" вибачення репера 50 Cent "маячнею" після того, як 46-річний репер висміяв її пікантні пости в Instagram і публічно принизила її.

Минулого місяця Мадонна опублікувала серію пікантних фотографій, на яких вона носить зухвалу і відкриту нижню білизну, і показала свої соски в парі знімків в Instagram своїм 17,2 мільйонам відданих передплатників.

Мадонна
Мадонна

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Намагаючись знущатися над співачкою, 50 Cent розмістив на своїй сторінці в Instagram колекцію мемів і анекдотів про її фотосесії, висміюючи легенду своїм 27 мільйонам передплатників.

Одна з підписів була такою: "Гей, це найсмішніше л*йно! LOL. Це Мадонна під ліжком, яка намагається вести себе як незаймана в 63 роки. [...] LMFAO".

Мадонна назвала 50 Cent "фальшивкою", коли вона звинуватила його в тому, що він "прикинувся її другом", і продовжила висміювати її для задоволення мільйонів його послідовників.

Мадонна
Мадонна

Мадонна поділилася фотографією, на якій вона і 50 Cent в 2003 році виглядали дружелюбно, що призвело до того, що репер визнав, що відчував себе винним за свої дії.

Він сказав: "Я, мабуть, образив Мадонну, вона пішла і відкопала стару фотографію MTV від 03. Добре, мені дуже шкода, я не збирався образити твої почуття. У будь-якому випадку, я не отримав від цього ніякої користі. Я сказав те, що думав, коли побачив фотографію, через те, де я бачив її, перш ніж я сподіваюся, що ви приймете мої вибачення".

Мадонна і 50 Копійок
Мадонна і 50 Копійок

Відмовляючись прийняти його помилкові публічні вибачення і стежачи за тим, щоб 50 не пішов так легко, Мадонна дала зрозуміти про свої почуття зради.

Мадонна сказала, що її почуття не образилися, тому що вона "не приймала це на свій рахунок".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали розпусні образи дочки Мадонни.