33-річна жінка народила дитину в машині Tesla. Про це повідомляє портал The Phildadelphia Inquirer.

Йдеться про жительку Філадельфії Йіран Шеррі, яка народила дитину, поки автомобіль їхав на автопілоті.

Друга дитина подружжя Йіран і Кітінга Шеррі ㅡ Мейв Лілі родился народилася 9 вересня цього року. Того дня жінка чекала початку сутичок, але не знала, коли це станеться. Близько 8 ранку вона ще займалася домашніми справами: прала і збирала 3-річного сина Рафа в садок.

Однак в автомобілі у жінки сталися сутички, і відійшли води. Незважаючи на те, що дружина просила Кітінга відвести дитину на навчання, чоловік прийняв рішення їхати в лікарню. Однак автомобіль потрапив в пробку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тоді чоловік вкдючив автопілот і пересів на заднє сидіння, щоб доглядати за дружиною. У результаті чоловік прийняв пологи своєї дружини, поки автомобіль їхав до лікарні. В результаті у пари народилася дівчинка.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе.

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу".Як зазначається, актор не настільки "Зоряний", що просто навіть німіє власного агента. Тобто, щоб запропонувати акторові роль, необхідно десь знайти його номер, а потім вже зателефонувати і домовитися про зустріч.