Зовсім недавно закінчився другий сезон романтичного шоу "Холостячка", в ході якого фінальний вибір Злати Огнєвіч був зроблений в бік Андрія Задворного.

Побудувати подальше життя з чоловіком не вийшло, бо через півтора місяці відносин у нього пропали до неї почуття. А зараз щаслива Злата, в синій оксамитовій сукні з голими плечима, заявила про довгоочікувану прем'єру на телеканалі СТБ.

Злата Огневич. Фото: viva.ua
Злата Огневич. Фото: viva.ua
Злата Огневич. Фото: viva.ua

Йдеться про серіал "Кава з Кардамоном", в якому взяли участь Павло Делонг, Тарас Цимбалюк, Павло Костіцин, Віталій Ажнов і багато інших. Відомо, що фіналіст "Холостячки" Дмитро Шевченко теж взяв участь у костюмованій драмі. Злата теж виявилася частиною цього проекту, бо записала до нього саундтрек.

"Щаслива бути частиною красивої історії🙌 🏾 і головного саундтрека "що б там не стало" @ Morphom дякую за довіру чарівної @ olenalavrenyuk!", - пише Злата Огнєвіч у публікації.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Так люблю цю пісню, вже 100 разів її переслуховую", "Наша душа і голос❤️", "З нетерпінням чекаю прем'єру! Книга шикарна", "Злата, ви дуже красива😍", "Улюблена красуня😍 Вам дуже йде наше плаття💙", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Задворний впав духом після стосунків зі Златою Огнєвіч на "Холостячці": "Немає енергії, криза"

Як повідомляв "Знай.ua", психолог Роман Свечкоренко з "Холостячки" вплутався в бійку через дівчину: зламана рука і поїздка в поліцію

Знай.ua писав, відкинутий Ксенією Мішиною Льоша Тригубенко з "Холостячки" розповів як його сприймають інші дівчата: "Ганьба таке говорити"