Анастасія Заворотнюк порадувала шанувальників новиною про свою мрію. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк привернула особливу увагу після новин про хворобу своєї матері. Безліч шанувальників намагаються дізнатися хоч якісь новини про стан здоров'я своєї улюбленої артистки від її близьких родичів.

На офіційну Instagram-сторінку Анни Заворотнюк підписано 204 тисячі осіб. Ділиться з ними вона не тільки інформацією про матір, а й подробиці особистого життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

20 грудня дівчина опублікувала відеозапис, на якому показала себе сидить в автомобілі. Жінка посміхнулася і показала іграшковий будиночок в руці.

"Всі мрії, ну звичайно, збуваються", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Аня ви неймовірно красива і ніжна бажаю вам гарного дня і прекрасного настрою😍 😍 😍"; " красива була б з вас Снігурка!"; "Дуже люблю твою маму здоров'я їй дивлюся серіал моя прекрасна няня вже давно мені 13😍.Побажай їй щастя і здоров'я. І так ти така ж красива як і Анастасія", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"