Житель Фінляндії вирішив показати, наскільки він обурений вартістю ремонту Tesla. Відповідне відео з'явилося на YouTube-канал Pommijätkät.

Йдеться про фінського блогера Туомас Катайнен, який записав на відео як він підриває свій автомобіль Tesla Model S 2013. Чоловік був обурений вартістю ремонту транспортного засобу - від нього зажадали двадцять тисяч доларів за ремонт.

Як зазначає блогер, спочатку машина непогано подолала півтори тисячі кілометрів. Однак потім виникли прогалини, які зажадали ремонту.

"Тому я наказав евакуатору відвезти мою машину в автосервіс. Майже місяць машина стояла в майстерні дилера. Потім мені зателефонували і сказали, що нічого не можуть зробити для моєї машини. Єдиний варіант - замінити батарею, що коштує €20 тисяч", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Перед вибухом в кадрі з'явився вертоліт, який скинув манекен з обличчям Ілона Маска. Згодом тридцять кілограм динаміту рознесло машину.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв " Знай.ІА", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів.