Соломія Вітвіцька показала як радіє столичному снігу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на двісті тридцять дві тисячі осіб, які активно лайкають і реагують на її публікації.

20 грудня дівчина опублікувала серію фотографій, де вона в легкому халатику насолоджується снігом в столиці.

"Найщасливіша людина в Києві", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначили красу або відчай дівчини, яка в такому вигляді вийшла зустрічати зиму.

" 😍 👏 👏О ти дочекалася️️️️️️"; "Ось це ти гаряча"; "Красуня"; "Нехай завжди буде так"; "Народилася влітку, а щаслива взимку ?? До чого б це??", - пишуть вони.

Нагадавши, зірка " МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.иа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.иа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім