Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва порвала на собі сорочку на "Голосі країни", аж Дантес здивувався

Надія заявила, що стартували зйомки 12 сезону пісенного шоу "Голос країни". Вона постала сидячи в кріслі, в чорно-білому вбранні, що нагадує класичний костюм і з несподівано прямим чорним волоссям.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Злата Огнєвіч "возз'єдналася" з відкинутим фіналістом "Холостячки" Дімою Шевченком

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Злата, в синій оксамитовій сукні з голими плечима, заявила про довгоочікувану прем'єру на телеканалі СТБ. Йдеться про серіал "Кава з Кардамоном", в якому взяли участь Павло Делонг, Тарас Цимбалюк, Павло Костіцин, Віталій Ажнов та багато інших.

Українці в транспорті, скріншот: Youtube
Українці в транспорті, скріншот: Youtube

Середня зарплата зросте до 19 258 грн: Мінекономіки порадувало українців перед Новим роком

У Міністерстві економіки розповіли, якої середньої зарплати очікувати українцям у 2022 році. Згідно з прогнозом, в Україні рівень середньої заробітної плати в 2022 році зросте і складе 15 тисяч 778 гривень.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак кардинально змінила образ - Мурат втратив неприборкану "дикунку"

Ані розмістила серію чергових фотографій зі свого виступу. Але, цього разу вона вибрала для сцени незвичайний образ-замість звичайної укладки волосся вона вирішила зробити пишні афрокудрі, немов неприборкана "дикунка". Крім того, на ній надітий досить відвертий боді з паєтками, а на ніжках високі ботфорти на екстремальному каблуці.

ЗНО. Фото: Liga.net
ЗНО. Фото: Liga.net
ЗНО. Фото: Liga.net

Пробне ЗНО-2022: школярам повідомили дати тестування та вартості в різних регіонах України

Регіональні центри оцінки якості освіти в Україні визначили вартість проведення пробного ЗНО на 2022 рік. Ціна за пробне тестування коливається в межах від 213 до 309 гривень і залежить від регіону, де його проходитимуть українські школярі.