В ефірі популярного розважального телешоу "Хто зверху", яке збирає зірок українського шоу-бізнесу для змагань чоловічої і жіночої команд, ведучий проекту Сергій Притула висловився щодо іншого телешоу – «Холостяк». Відповідний уривок з телепередачі опублікували на сторінці holostyachka__stb в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, незмінними ведучими "Хто зверху" є успішна блогерка Леся Нікітюк та колишній політик, гуморист Сергій Притула.

В одній з передач, у якій брав участь колишній «холостяк» Михайло Заливако, Притула припустив, що головні герої проекту мають дещо спільне з дорогими гаджетами.

«Холостяки, вони як iPhone, тобто кожна наступна модель краща за попередню… і конкретно у нього дещо на два мегапікселя більше, ніж у його попередника. І я зараз не про зіницю ока», - уточнив Сергій Притула.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У коментарях багато хто пише, що учасниць жіночої версії проекту ця тенденція, на жаль, не торкнулася.

«Чого не скажеш про холостячок», «Ахах, Притула красень», - вважають читачі сторінки.

«Як уже нудить від Притули», - обурюються підписники, яким не сподобалося таке порівняння.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Нагадаємо, що Христина Решетник показала як виглядає багатодітна мати на Новий Рік.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник після "Холостячки" із Златою Огневич повірив у новорічне диво.

Додамо, що ведучий шоу "Холостячка" Григорій Решетник розповів при дикий біль дружини: "Розірвався б мозок". Григорій Решетник вважає, що парні пологи об'єднують сім'ю, викликають у партнерів ще більшу повагу один до одного. Тому він закликає чоловіків вирішуватися на них.