Популярна українська актриса, героїня першого сезону шоу" Холостячка", Ксенія Мішина знову порадувала своїх шанувальників новою фотографією. Вона часто розміщує знімки і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 853 тисяч чоловік.

"Рік пролетів практично непомітно, час просто невблаганно, але коли я прокручую в голові всі його події, я навіть дивуюся: всього рік?!!!?! Якщо міркувати подіями, то здається, що всі п'ять. Рік був складним, скажу чесно, але і моє сприйняття змінилося. "Складно" вже не здається мені "погано". Я змирилася з тим, що життя може бути таким шорстким, з абсолютно різним, іноді епічним рельєфом», - зізнається дівчина.

Вона додала, що навчилася радіти простим речам, які раніше навіть не помічала.

«У найскладніші моменти я знаходила опору в дуже простих речах. Цього року було багато про жіночність. Я ніби набагато глибше впізнала себе і полюбила. Стала більше робити того, що надихає і окрилює. Набагато частіше вибирала себе.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Цього року було кілька важливих рішень. Про щось ви вже знаєте, про щось я скоро розповім! Щось я зробила для себе, а щось і для інших жінок. Цього року мені особливо стало зрозуміло, наскільки важливі ми дівчатка, один для одного. (Я завжди хотіла створити, щось особливе, затишне для жінок і вже зробила перший крок!)», - розповідає Мішина.

Крім того, вона додала, що, прислухаючись до свого настрою, поруч з ялинкою, відчула радість, вдячність і натхнення.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Нехай все вийде ще в цьому році, а наступний я готова прийняти з усім, що б він не приніс мені, і обіцяю йому посміхатися частіше!",- побажала колишня "холостячка".

"Ксюшка приветик ти для мене найкраща, прекрасна, улюблена Актриса. Я дуже захоплююся тобою. Дуже люблю твої фільми і звичайно тебе. Будь завжди такою красивою і щасливою«, " крутий, мотивуючий, заряджаючий позитивом пост!!!Успіхів вам любові і гармонії!!",- пишуть їй шанувальники.

Нагадаємо, Ксенія Мішина натякнула, як "повертається" за часів кохання з Сашею Еллертом: "Треба лише захотіти".

Як повідомляв " Знай.ua", Гриша Решетник натякнув на нову "Холостячку" після "провалу" з Мішиною і Огневич: "Давайте Нікітюк, хоч посміємося"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина розповіла про початок своєї кар'єри: "Я ще не вірила..."