Епатажна українська письменниця та співачка Ірена Карпа знову потішила своїх шанувальників фотографіями та роздумами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 40 тисяч осіб.

Цього разу вона замислилася над «вічними питаннями людства» - де і з ким святкувати прихід Нового року.

«Хз, чи ви цим заморочуєтеся. В мене є он чимало знайомих, що гордо заявляють: «В Новий рік я просто працюю!» (Теж мені радість). У мене останнім часом склалася дивна традиція - запрошувати додому самотні душі. Когось, у кого нема чи зовсім мало друзів. Ми напиваємося біля каміну, ми жеремо умовне Олів’є (насправді устриці і шото ше), танцюємо під дурні пісні з юності наших батьків (типу Абби) і верещимо дурними голосами «Happy New Year”», - зізналася вона, додавши, що «цього року навряд чи щось зміниться - хіба би цю традицію перенесемо на Різдво католицьке».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте, якщо ви з тих же дивних психів, що і Карпа, тобто не прямуєте на зимові свята до теплих країв, - це не привід не влаштовувати свято на рівному місці.

«Мені он в цьому помагають… паєтки. Раз на рік я маю повне право відчувати себе диско-кулею, що. Просто якось вперше в житті Анька з @navy.atelier на мене їх нап’ялила і з цього часу… почалася наша дружба. Shine bright like a diamond, хулі. У мене тепер є і синє плаття в паєтках, і біле з того року, і біле з цього, і ще оця афігенно комфортна піжама (насправді костюм). Коротше, є в шо одягнути невеличку дискотеку. Тож якщо будете поряд з самотнім серцем - маякуйте. А як не будете поряд - вдягайте Анькині плаття і дзвоніть. Вечірки в зумі теж ніхто не відміняв», - запропонувала письменниця.

«Нема в мене Аньок з паєтками: подзвоню вам п'яна, і гола в 24:00! Буду співать гарно і дзвінко, як соловейко чи Монсерат Кабальє. Це буде найлуччя партія в наших життях», - обіцяє дехто в коментарях до допису.

Нагадаємо, Ірена Карпа порівняла секс в 20 і 40 років: "Шалена імператриця" проти недосвідченої дівчинки

Як повідомляв "Знай.ua", Ірена Карпа закликала всіх фанатів тікати через загиблих на Сході: "Немає нічого небезпечнішого"

Знай.ua писав, Ірену Карпу "накрило" перед днем народження - готова битися головою об стіну: "Подарунки г*вняні".