У МОЗ розповіли, навіщо потрібні маски. Відповідний пост з'явився на Фейсбук-сторінці МОЗ.

Відзначається, що маски потрібні незалежно від того, чи пройшла людина вакцинацію чи ні. Представники МОЗ зазначають, що вони захищають в першу чергу здорових людей від інфікованих.

Передбачається, що маски повинні носити всі українці, поки в нашій країні не сформований колективний захист від коронавірусної хвороби.

правильне використання медичної маски в поєднанні з вакцинацією максимізує захист від нових, більш небезпечних штамів COVID-19. Особливо, коли мова йде про "Омікрон", який поширюється значно швидше, ніж відомі раніше штами!,- повідомляє МОЗ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак прес-служба МОЗ зазначає, що неправильне носіння маски не дає захисту від коронавірусу. Маску потрібно одягати так, щоб вона закривала ніс і рот.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв " Знай.ІА", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів.