Народний артист України Михайло Поплавський частенько тішить шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу він поділився уривком нового випуску своєї програми "Щастя є".

Михайло Поплавський розповів, як важливо не боятися змін. Адже у світі, який швидко змінюється та розвивається, це одне з найголовніших. До того ж важливо у житті мати мету, яка допомагатиме пройти повз всі складнощі.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

"Щоб гідно жити у соціумі потрібно розуміти себе та поважати інших. Для того, щоб дізнатися більше про власний внутрішній світ, почуття та мотивацію - необхідно аналізувати та відчувати. Австрійський психолог та філософ Віктор Франкл вважає: "якщо людина знає, чому живе, то можна змиритися та витримати будь-що", - зазначив Поплавський.

У сучасному світі часто з'являються нові винаходи та правила, тому важливо вміти й самому змінюватися та пристосовуватися до них. Однак Поплавський зазначив, що попри це все, важливо вміти приймати та любити себе.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, відео YouTube Поплавський
Скрін, відео YouTube Поплавський

"Розуміння себе та власних бажань робить життя кращим. Не порівнюйте себе з іншими. Порівняння приводить до появи комплексів. Навчіться приймати компліменти, реагуйте позитивно, коли інші намагаються проявити до вас симпатію. Аналізуйте, що дає вам позитив, а що негативно впливає на самопочуття. Любіть себе та хваліть. ", - підсумував він.

Нагадаємо, Михайло Поплавський "поскакав" зі студентками відзначати п'ятницю-розпусницю: "У постійному русі"

Раніше Знай писав, Михайло Поплавський з напівголими красунями "покотив" роздавати подарунки: "Я чекала"

Також Знай повідомляв, 72-летний Михаил Поплавский заговорил о ежедневном сексе, энергии хоть отбавляй: "У всех сегодня будет"