Учасник найромантичнішого шоу "Холостячка", де головною героїнею була Злата Огнєвіч, Діма Шевченко похвалився своїм стильним вбранням.
Після виходу шоу "Холостячка-2" Діма Шевченко почав набирати популярність в соцмережах. На нього активно почали підписуватися українці, а він тим часом почав частенько тішити їх новими фото, цікавими подробицями з життя або ж своїми думками щодо тієї чи іншої теми в Instagram, де на нього підписано майже 90 тисяч осіб.
Цього разу Діма Шевченко заговорив про найпрекраснішу і найчарівнішу пору перед новорічними святами. У цей період прийнято обмінюватися подарунками, щоб дарувати один одному святковий настрій. Однак, ніхто не забороняє дарувати подарунок собі. Тому Діма вирішив потішити не тільки близьких, але і себе.

Фото зі сторінки Діми Шевченка
Фото зі сторінки Діми Шевченка

"Подарунок може бути виражений в різній формі і вигляді, але завжди важливі емоції які він викликає у людини. Даруйте своїм друзям і близьким тільки найкраще, адже вони цього точно гідні. Вирішив побалувати і себе подарунком, вибрав новорічний лук", - розповів Діма Шевченко.


На опублікованому фото Діма Шевченко позував на тлі красивої новорічної ялинки у святковому вбранні. Він одягнув джинси і святковий светр з оленями і ялинками.

Деякі його шанувальники вирішили пожартувати про його светр: "Мрія оленя - светр з людьми".

Скріншот коментаря

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Діма Шевченко після невдачі зі Златою Огневич заговорив про дівчину своєї мрії: "можна з дитиною і чоловіком". Дмитро Шевченко з самого початку шоу був одним з головних претендентів на симпатію "Холостячки"

Раніше Знай писав, Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огневич вибрала не того на "Холостячці" і передрік повернення Тарапати: "не оцінили"

Також Знай повідомляв, "Холостячка" Злата Огневич остаточно розпрощалася з почуттями до Андрія Задворного: "Весь туман вже позаду"