Надя Дорофєєва переборщила з косметикою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів осіб, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

21 грудня дівчина опублікувала відеозапис, в якому показала губи, надмірно обведені губною помадою.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"С*кс моє друге ім'я", - жартівливо підписала відеозапис співачка.

Пізніше дівчина опублікувала відеозапис, на якому запропонувала подарувати косметику.

"Подарую бокс косметики🧑 🎄 😱! А чому б і ні?! Рік же потрібно проводити з ❤️і вдячністю!",- повідомила вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею