Популярна співачка, яка родом з України, Віра Брежнєва нещодавно побувала в гостях у відомого шоумена Івана Урганта на його вечірньому шоу. Тут зірка зізналася, як проходила кастинг до гурту "ВІА Гра" в 2002 році.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Вечірній Ургант" в мережі YouTube.

Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube
Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube

За словами виконавиці, запрошення на кастинг вона отримала від адміністратора гурту, який помітив її на концерті "ВІА Гри". У програмі "Вечірній Ургант" Віра згадала, що приїхала до Києва напередодні кастингу і намагалася знайти салон краси, щоб зробити укладку і виглядати, як солістка "ВІА Гри".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Я йду і не бачу салонів краси. Я знайшла перукарню на Хрещатику. Це був 2002 рік, але перукарня була як 62-го року. Ось ці всі крісла, жінки прекрасні, фени", - поділилася співачка.

За словами Брежнєвої, їй хотілося, щоб на кастингу на неї в будь-якому випадку звернули увагу.

"Я їхала туди і точно знала, що я та сама людина, була впевнена в собі. Я співала, потім ще раз співала, потім ще раз. Відповідала на запитання продюсерів ... каверзні. Ну, по-перше, чи заміжня я, скільки дітей, з якої сім'ї, де вчилася багато-багато..., чи знімалася в порнофільмах? Це було каверзне питання (сміється). Ну, я не пам'ятаю всі питання - це було 19 років тому", — згадала Віра.

Після того як кастинг закінчився співачка та інші дівчата очікували в коридорі, поки продюсери радяться. За словами співачки, Костянтин Меладзе вже тоді "був за неї".

Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube
Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube

"Після наради вони вийшли і сказали, що ми тобі даємо місяць: даємо хореографа, викладача з вокалу і місяць для того, щоб ти схудла на три кілограми і займалася. Дивимося через місяць. Якщо є прогрес і ми бачимо в тобі потенціал, ми тебе візьмемо. Я руки в ноги і пішла займатися", - розповіла Брежнєва.

Однак виконавиця зазначила, що вже через два тижні продюсери колективу зрозуміли, що вона підходить для гурту.

Раніше повідомляли, юна донька Віри Брежнєвої змусила жінок ахнути, мамі є чим пишатися: "Я в її віці кропиву палицею лупила...".

Як повідомляв Знай.uа, "Краще, ніж Тіна Кароль і Віра Брежнєва": оголена 56-річна Пауліна Порізкова показала гладко поголену "ватрушку".

Знай.uа писав, головний біль Віри Брежнєвої і "коханка" Меладзе: Еріка Герцег з Віагри, зникла рік тому, знову повернулася.