Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, не боїться змінювати сценічні образи. Однак це не завжди їй вдається, вважають користувачі соцмереж.

Зокрема, в "Тікток" опублікував відео інтерв'ю Лорак, на якому співачка постає в дивному вбранні і з ще більш дивною зачіскою.

У виконавиці майже африканські кучері, а голова більше нагадує пухнастий кульбаба. При цьому вона одягнена в коротенькі шортики, колготки-сіточку і блискучий топ, а на ногах – туфлі на величезних підборах, більше схожі на копита.

@jessie_t4t

♬ оригинальный звук - Jessie

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Таланту практично на нашій естраді немає, а відстою предостатньо", "Вважала її адекватною. Одна з небагатьох шоудів справляла приємне враження. Але щось пішло не так..... Хоча....", "Чому якщо жінка дорослішає то треба оголитися? Намагаються молодість за хвіст утримати? Будь-який вік прекрасний по-своєму. Навіщо, молодицею вже не будуть», - обурюються коментатори.

"Караул, хто це?", "Домовичок Кузя", "Поні теж коні", "Це хто? і чому красивою треба бути саме так?", "Плойку з паяльником переплутала, коротке замикання сталося", "Вона просто любить, коли над нею всі іржуть», - жартують інші.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак кардинально змінила образ - Мурат втратив неприборкану "дикунку": "пожежа, викликайте поліцію!"

Нагадаємо, що Ані Лорак після довгих років самотності заговорила про кохання: "вже завтра ми зустрінемося"

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак і Поліна Гагаріна влаштували битву, оголений животик і пишне декольте: "вже на себе не схожі"