У соціальній мережі оприлюднили нову інформацію щодо скандалу навколо зірки серіалу "Секс і місто" Кріса Нота. Стало відомо, що його звинувачують у домаганнях і колеги Кріса Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс заявили, що підтримують жіночу сторону.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс колективно висловилися з приводу звинувачень Кріса Нота в згвалтуваннях. Подробиці - за посиланням в описі #сараджессікапаркер #крістіндевіс #синтіяніксон", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Аудиторія, яка стежить на події, щодня чекає нових новин про Кріса Нота. Те, що відбувається останнім часом дивує все більше і більше людей. Шанувальники не змусили себе чекати і почали писати свої думки під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Кріс Нот
Кріс Нот

"Ось вам і дружба, довжиною 20 років хоч би рішення суду дочекалися, перш ніж коментарі давати", "Цирк триває!!", "І правильно і нехай інші мужики бояться і знають, що це може спливти і через багато років!А у нас в країні це не прийнято, будуть терпіти і мовчати!скільки вже покалічило життів жінок і дітей,а все одно наші "баби" захищають мужика", "Шкода мужика!За три перепихона 20 річної давності, буде розплачуватися зараз по повній", "а справу все ще не завели?. Дивно, якщо у них є докази, то журналістам розповіли а поліції немає? Чи не варто було зробити навпаки? Що то мені підказує, що це полювання на відьом", Ну і марно....не здивуюся, що і вони років через 20 когось звинуватять", - пишуть коментарі незадоволені фанати.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі розповіли про проблеми головної героїні серіалу «Секс у Великому Місті».