Вже вельми відома українська модель, Міс Україна Всесвіт Анна Неплях, яка нещодавно показала всім, що вміє ходити по вулиці босоніж, вирішила розповісти про свою віру в "чарівні цифри". Красуня вірить, що дзеркальні дати можуть допомогти привести життя нормальний ритм, і навіть здійснити заповітні бажання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Неплях в мережі Instagram.

Публікація Анни Неплях, скріншот: Instagram
Публікація Анни Неплях, скріншот: Instagram

"Сьогодні і завтра дзеркальні дати 21.12.2021 і 22.12.2021 є найбільш духовними, чистими і позитивними. В цей час відкриються Ворота Всесвіту, яка пошле максимум позитивної енергії, здоров'я і кохання. Крім того, це фінансово успішні дні.

21 і 22 грудня — ідеальний час для духовних практик, проведення часу на самоті і максимального зосередження на планах, очищення простору. Ці дні прекрасні для загадування бажань, пропишіть все, про що мрієте на папері. Перед тим, як щось загадати, необхідно добре подумати. Навчитися розуміти себе, свої мрії і цілі. І вірити. Збудеться!", - пише Анна.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше повідомляли, любителька "міцного" Анна Неплях бурхливо відреагувала на зауваження про виліт з "Міс Всесвіт": "А де корона?".

Як повідомляв Знай.uа, Miss World Plus Size Ukraine: як виглядає харків'янка Євгенія Чумакова-Ярошенко, яка побореться за титул.

Знай.uа писав, Анну Неплях після провалу на "Міс Всесвіт" помітили босу посеред вулиці: по калюжах "шльопала" в одних шкарпетках.