Хлопець під ніком londonlaz перед святами повторив найзнаменитіші сцени з улюбленого всіма фільму "Один вдома". Відео він оприлюднив у соцмережі "Тікток".

На відеокадрах він стрибає на ліжку, бігає по спорожнілому будинку і веселиться. Мімка юного Макалея Калкіна так добре далася автору ролика, що деякі коментатори прийняли його за подорослішав Кевіна.

"Скоро Кевін знову залишиться вдома один, з наступаючим всіх», «ви мене захейтите але він так схожий на Мілохіна", "Мені не здається, в ті часи Америці краще було, ніж щас", "Улюблений фільм, і відразу на душі свято, дівчинка, 33 рочки", "Схожий більше, ніж сам Калкін", - дивуються глядачі.

@londonlaz

YAO!!!

♬ original sound - London Lazerson

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Дехто навіть встиг "поховати" виконавця головної ролі, і кинувся шукати у Вікіпедію інформацію про нього.

"Актор же начебто помер від наркотиків..", - "Всі, хто думають, що він помер, загугліть його в гуглі, йому 41 рік!! Він спився від зоряної хвороби, але потім повернувся!", - з подивом пишуть люди.

"I know you are not the reall Kevin but you do great acting like him (я знаю, що ти не справжній Кевін, але ти відмінно граєш, як він)», - хвалять автора ролика в коментарях.

Нагадаємо, що фанатів "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна

Раніше повідомлялося, що "злий" брат Кевіна облажався: Девіна Ретрея з "Один вдома" звинувачує в насильстві власна дівчина - душив і вдарив по обличчю.

Також, фанатам "Один вдома" пропонують переночувати у Маккалістерів і відчути себе юним Калкіном: ціна питання і дата броні