Відома українська телеведуча, фітнес-тренер, свого часу велика зірка шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут за її життям стежать понад 575 тисяч підписників.

Цього разу Марина поділилася своїми секретами вибору новорічного подарунка для найближчих.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Як ви вибираєте подарунки? Питаєте, що хоче близька людина або намагаєтеся зробити сюрприз? А самі любите сюрпризи?

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Коли даруєш подарунок, ти завжди даруєш частинку себе. Зовсім не важливо, наскільки він буде дорогий у фінансовому сенсі. Головне, щоб ваші думки в момент дарування були світлими, теплими і тільки позитивними.

Якщо вам шкода грошей на щось, не купуйте. Щастя від такого презенту не буде. Якщо ви не впевнені, чи людині сподобається, постарайтеся натяками уточнити, або ви на правильному шляху.

Якщо ви купуєте подарунок, який хочете самі, краще залиште це собі. Це ваше бажання в даний момент. Крім того, себе теж потрібно балувати. Я шалено люблю робити подарунки. Мені більше подобається дарувати, ніж приймати. Викликати у людини посмішку і радість. Коли дітки обіймають мене і біжать грати новими іграшками. Щастя близьких - найкращий подарунок для мене.

Але не приховую, мені дуже приємні подарунки від діток. Щоб купити мені презент, Роберт збирає свої кишенькові гроші і самостійно зароблені. Оливка відкладає і просить допомогти брата. Замість того, щоб витрачати все на себе, вони хочуть зробити приємно мені. Ці почуття не передати.

Даруйте подарунки. Даруйте чудеса. У цей час всім нам потрібні позитивні емоції.", - поділилася Марина.

Раніше повідомляли, 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця-бив, ґвалтував і плакав на колінах: "Зняти одяг і розсунути ноги...".

Як повідомляв Знай.uа, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська зізналася, що діється з нею після розлучення з Узєлковим: "Ридаю білугою".

Знай.uа писав, Марина Боржемська натякнула на диво у своєму житті перед Різдвом: "Дива трапляються".