Мадонна ще раз вразила своїх підписників в соціальних мережах серією спекотних знімків, в яких вона позує у відвертому вбранні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Мадонна поділилася ще однією серією спекотних знімків, які вразили її підписників в соціальних мережах, коли вона позує в сітчастих панчохах.

На цій чудовій фотографії 63-річна співачка сидить навпочіпки біля стіни і з легкою посмішкою дивиться в об'єктив камери, демонструючи свою нестаріючу красу.

Мадонна
Мадонна

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

На знімку Мадонна зображена в крихітних шортиках, схожих ну труси, і чорному топі з сіточкою поверх них, демонструючи свої довгі ноги перед камерою, коли вона завершила образ, надівши пухнасту чорну капелюх.

Вона завантажила фотографії в середу вранці, і цей пост вже зібрав понад 110 тисяч лайків від її обожнюють шанувальників.

У пості було кілька знімків, і вона підписала його: "Якщо я збираюся застрягти в своєму будинку, у мене можуть бути милі припадки!"

Співачка поєднувала своє вбрання з чорним корсетом, незграбними черевиками і її фірмовим предметом одягу на даний момент - сексуальними і прозорими панчохами в сіточку.

Мадонна
Мадонна

Піднявши те, що, здавалося, було лірикою пісні, музичне повернення Мадонни, здавалося, було в самому розпалі, оскільки вона була затиснута за великим мікрофоном.

Розбудивши фанатів, вона підписала: "Так здорово знову повернутися в студію, займаючись музикою..."

Як раніше повідомляв портал "Znaj", між Мадонною і 50 Сent назрів серйозний скандал.