Популярна українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних розважальних шоу, а також майже "таємне" кохання молдавського співака Дана Балана Тіна Кароль продовжує радувати своїх фанатів.

Цього разу Тіна Кароль розповіла про свої уподобання в їжі, і про те, як вона любить їсти хлібець.

Про це стало відомо завдяки уривок з одного мережевого шоу, де ведучий і зірки готують смачні страви за чудовими рецептами.

Тина Кароль, скриншот: TikTok
Тина Кароль, скриншот: TikTok

Тіна Кароль вирішила дати невеликий спіч з приводу інсулінового індексу.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Це не підходить, відразу. Чому? Обожнюю я хлібець, смачно пахне. Справа в тому, що індекс інсуліну в хлібі - 96. Це хліб на заквасці, значить тут поменше до 60-ти. Можна в обід, на сніданок не можна.

Тина Кароль, скриншот: TikTok
Тина Кароль, скриншот: TikTok

Якщо ви хочете, щоб ваш робочий день був не стресовий, не було стрибків цукру в організмі, щоб ви долали ось цей "ейдж-момент". Тобто це "анти-ейдж" дієта", - заявила Тіна Кароль ведучому, який з подивом дивився то на страву, то на зірку на своїй кухні.

Раніше повідомляли, Віра Брежнєва зізналася, чим для неї закінчився кастинг в "ВІА Гру": знімалася в "полуничці"?

Як повідомляв Знай.uа, Тіну Кароль викликали на відвертість, такого ніхто не очікував: "Cокира - маст хев".

Знай.uа писав, Олена Кравець розповіла, чому відправила дочку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує: "Нам не вистачало місця".