Відома українська співачка Ірина Білик похвалилася новим фото з розкішними красунями.

Ірина Білик має багато шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто подробицями з особистого і професійного життя на сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 360 тисяч осіб.

Нещодавно Ірини Білик презентувала нову пісню "Мне нравится". Після цього у артистки відбувся фотопроект під назвою "Ода жіночій красі", в якому взяло участь кілька красунь.

Фото зі сторінки Ірини Білик
Фото зі сторінки Ірини Білик

"Для фотопроекту були запрошені жінки різних професій і віку. Юрист і економіст - Анна, підприємець і beauty expert - Валерія, юрист і дизайнер інтер'єрів - Мирослава, перекладач українсько-турецької компанії - Ірина, а в центрі я, як заряд творчої енергії☺️Дівчата, ми найпрекрасніші, давайте йти з позитивною енергією на зустріч до Нового року!",- розповіла вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для фото Ірини Білик вибрала дуже стильний наряд. Вона одягла фіолетовий комбінезон, а поверх шкіряний плащ. Навколо неї позували чотири дівчини у вечірніх сукнях. Білик зізналася, що цей фото проект про жіночу красу і розум.

"Про красу душі, красу розуму, красу характеру. Кліп і фото-проект-візуальне і музичне послання жінкам не бояться бути різними. Приймати в собі всі грані і висловлювати їх у світ", — підсумувала вона.

Нагадавши, розлучена Ірина Білик поділилася неймовірною радістю: "сьогодні народився...". Українська співачка заговорила про народження. Свій пост вона зробила в сторіс соціальної мережі Instagram.

Раніше Знай писав, у родині Ірини Білик велике щастя, горда мама світиться від радості:"маленьке диво". Співачка Ірина Білик похвалилася головним чоловіком у своєму житті, Коляденко і поруч не стояв

Також Знай повідомляв, гаряча Ірина Білик з твердими сосками захотіла побешкетувати: "хто зі мною?". Відома співачка Ірина Білик зробила досить провокаційну, але привабливу пропозицію