Відома українська співачка Наталія Могилевська вирішила поговорити на тему, яка турбує всіх жінок. Зірка вирішила розповісти, що можна їсти на ніч без шкоди для фігури.
Наталя Могилевська має багато шанувальників, тому зірка любить часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.3 мільйона осіб.
Цього разу Наталія Могилевська поділилася фото, яке зробила на фоні свого холодильника. Зірка сиділа на підлозі в джинсах і світлій кофті, тримаючи в руках лоток з лохиною.

Фото со страницы Натальи Могилевской
Фото зі сторінки Наталії Могилевської

Могилевська зізналася, що пізно після концертів завжди повертається голодна. Однак, так як вона стежить за фігурою доводитися знаходити продукти від яких не потовстієш. Так на ніч Наталія Могилевська зізналася, що може дозволити собі ромашковий чай або ж трохи авокадо.

"Голодна після концертів. Тому приходжу додому і відразу відкриваю холодильник. У кого є секрети, що можна максимально безболісно, наскільки це можливо, їсти на ніч? Наталія Самойленко рекомендує мені пити ромашковий чай. Якщо не допомагає, то з'їсти трохи авокадо". - розповіла Могилевська.

Нагадавши, що Могилевська за спиною Дорофєєвої примчала до Дантеса з поцілунками: "Вова, ти особливий...". Наталія Могилевська розбавила перший зимовий вечір походом на концерт Володимира Дантеса.

Також Знай повідомляв, Наталя Могилевська "скасувала" традиційний Новий Рік: переробила олів'є і купила 5 ящиків мандарин. Наталя Могилевська розповіла про те, як пройде її Новий Рік

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще