Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова, яка сильно любила виступати в Україні, знайшла в собі сили зробити, схоже, найвідвертіше зізнання у своєму житті. Виявилося, що Пугачова могла б мати другу дитину, але зробила аборт.

У цьому страшному гріху співачка звинувачує себе досі. Народися цей малюк-зараз йому, напевно, було б майже стільки ж років, скільки і онукові співачки – Микиті Преснякову.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Тоді, наприкінці 80-х, кар'єра Алли Борисівни була на зльоті. І раптом-нездужання. Слова медиків тоді стали справжнім шоком для неї. Тодішній чоловік співачки-Євген Болдін-хотів дитину, але подружжя прийняло рішення: доведеться зробити аборт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це було нашою великою помилкою. Зараз я розумію: треба було народжувати, незважаючи ні на що! Але тоді була така ситуація... Нам здавалося це неможливим! Безліч закордонних гастролей, дуже жорсткий графік, Це було просто нереально скасувати. І ми, виходить, поставили кар'єру вище сім'ї. Я не чинив тиску на Аллу, просто бачив, що зараз вона не готова до народження дитини. І не став перешкоджати її вирішенню", - каже Євген.

Алла Пугачова. Фото: PopCornNews.
Алла Пугачова. Фото: PopCornNews.
Алла Пугачова. Фото: PopCornNews.

Після аборту Пугачова на півроку впала в справжнісіньку депресію. Незабаром вона опинилася на межі життя і смерті. Почалося все з нешкідливою пластичної операції, яку їй зробили в Швейцарії. Однак після приїзду в Росію, у зірки розвинулася важка форма інтоксикації. Лікарі буквально боролися за життя Алли Борисівни.

"Після моєї клінічної смерті на мене звалилися всі нещастя: апендицит, нагноєння швів після операції, пухлина в грудях...", – згадувала пізніше співачка.

Через кілька років у Пугачової з'явилося пристрасне бажання знову стати матір'ю і виносити бажану дитину для нового чоловіка – Філіпа Кіркорова. Заради цього Алла Борисівна навіть пішла зі сцени, щоб лягти "на збереження".

Алла Пугачова, фото з Instagram
Алла Пугачова, фото з Instagram

Лежати доводилося за рекомендацією лікарів, тому що співачка була "в групі ризику": "Лежала я чотири з половиною місяці, задерши ноги, не рухаючись, ну і що? Дитина не утримується. Три-чотири місяці - і викидень, - зізнавалася Пугачова в одному з інтерв'ю тих років. - Дуже шкода, але спроба народити виявилася невдалою: вагітність не збереглася. Цьому є причини: моє здоров'я і те, що мені не 18 років..."

Останню спробу народити Пугачова зробила в 1996 році. Тоді викидень стався вже на досить великому терміні. Потім убиті горем Алла і Філіп зрозуміли, що дитини у них вже ніколи не буде.

"Велика моя помилка – це те, що Я років шістнадцять тому не народила дитину, – сказала нещодавно Алла Борисівна. - Я пробачити себе не можу. Я кожен раз в церкві ставлю свічки, щоб мене пробачили. Але ... це такий гріх, що, ось побачите, якщо хтось таке зробить, то обов'язково у нього потім щось піде не так!"

Близькі друзі Примадонни кажуть, що Пугачова хотіла, якщо у неї народиться хлопчик, назвати його Микитою. Її бажання не виповнилося. Трохи пізніше це ім'я отримав син Христини Орбакайте. Тепер Алла Борисівна часто називає онука "синок".

Раніше повідомляли, Максим Галкін викликав істерику у колеги дивною заявою: "Собаки дійсно розмовляють".

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін згадав, як пародіював Христину Орбакайте в трусах напоказ: "Ще не була моєю донькою".

Знай.uа писав, Алла Пугачова в міні запалила під пісні Лещенка і "забила" на Кіркорова: "Велика радість".