У соцмережі оприлюднили нову інформацію про довгоочікуваний випуск "Гаррі Поттера", який буде 1 січня. Один з головних героїв фільму дав відверте інтерв'ю і повідомив трохи цікавих новин.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Цього року ми особливо чекаємо 1 січня! А все тому, що відбудеться прем'єра спеціального випуску «Гаррі Поттера». І, здається, тепер ми знаємо, що для нас приготували творці. # ГарріПоттер", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка вже з нетерпінням чекає нового випуску про "Гаррі Поттера", не змогла пройти повз таку новину. Люди не стали мовчати і почали писати в коментарях свої думки. Знайшлася навіть людина, яка детально описала про те, що Руперт говорив в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Гаррі Поттер
Гаррі Поттер

"Руперт Грінт A. K. a. Рон Візлі в бесіді з Entertainment Tonight розкрив деякі деталі сюжету. Актор зізнався, що він, Деніел і Емма хвилювалися найбільше, тому що для них це перше возз'єднання на екрані після виходу останньої частини. Ці фільми були нашим дитинством. Ми рости на зйомках і це має неймовірне значення для нас", — сказав він. "Минуло десять років з тих пір, як ми завершили останній фільм, і після цього ми бачилися досить рідко. Так що тому було здорово просто сісти і згадати, як це було". Руперт проговорився, що в спеціальному епізоді обговорювали питання про можливе продовження франшизи. Більш того, якщо йому знову запропонують повернутися у фільм, він ні за що не скаже "Ні"", "Так спец епізод це фільм про фільм або типу того.. вони просто будуть базікати, ділитися спогадами ? Або все таки нова частина?", "Мені огидно від того як вони вчинили з Джоан. Це як все тільки і чекали як увіткнути ніж в спину...", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", скандал навколо Джоан Роулінг вийшов на новий рівень.