У соціальній мережі розмістили дуже скандальну інформацію. Стало відомо, що скандал навколо Джоан Роулінг триває і виходить абсолютно на новий рівень.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Провідні ліги з квідичу вирішили змінити назву виду спорту. Вони прийняли таке рішення з двох причин, однією з яких стали різкі висловлювання Джоан Роулінг. Подробиці - за посиланням в описі #джоанроулінг", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дивлячись на всю цю історію, шанувальники всесвіту про Гаррі Поттера просто у нестямі від злості. Все що відбувається навколо Джоан Роулінг викликає справжнє обурення у всього світу. Люди, які дізналися про цю ситуацію, не стали себе стримувати і написали все в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Джоан Роулінг, фото Getty
Джоан Роулінг, фото Getty

"Нехай придумують свій бестселер змінюють в ньому все, що захочуть! Джоан найкраща!", "О*уїли! Що діється? Творіння відхрещується від творця", "скільки можна тероризувати Джоан? Де повага? Вона нам подарувала таких героїв, таку історію!", "Невдячні! Заробляли за рахунок її книг, її світу. І тепер, поки що?", "Боже ж Ти мій, ну які вони недалекі, ведені примати. Один образився, інші-підключилися. Значить, Роулінг примудрилася когось образити, висловивши свою думку, а всім світом ображати і буллити її тепер-можна, так? У білих гетеросексуалів взагалі прав не залишилося в цьому світі?", - залишають відгуки обурені фанати Всесвіту про Гаррі Поттера.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Драко Малфой влаштував справжній фурор в торговому центрі.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали, як зараз виглядають актори Гаррі Поттера.