Минуло вже 20 років з моменту появи серіалу "Секс у Великому Місті" на екранах глядачів з усього світу.

Згодом всі героїні цього проекту змінилися, залишилося тільки розібратися, як саме. Ми обговоримо зовнішність Сари Джесіки Паркер, Синтії Нікон і Крістін Девіс - чи вдавалися вони до пластики, до "уколів краси" або ж вибрали природний шлях. Про це повідомляє видання Cosmo.

Секс у Великому Місті, фото: НВО
Секс у Великому Місті, фото: НВО

Всім головним героїням вже стукнуло 50 років у продовженні культового серіалу на стрімінговому сервісі HBO Max. Сара Джессіка Паркер є центральною фігурою всієї дій в серіалі. З роками у неї зник обсяг тканин обличчя і шиї, її риси обличчя загострені, тому виглядає більш худим. У новому проекті вона частенько постає з яскравим макіяжем очей, щоб заретушувати численні дрібні зморшки. Швидше за все, вона вдавалася до деяких методів нехірургічної корекції. Якось, припускає експерт, хірурги все ж попрацювали над її овалом обличчя в області нижньої третини.

Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі йде Синтія Ніксон, яка дивує множинними змінами на обличчі за минулі десятки років. Частенько її героїня вдається до окулярів, щоб приховувати стан м'яких тканин періорбітальної зони. Сильно змінився шийно - підборіддя кут, який став тупим. Вона кілька разів додавала у вазі за час, поки була поза серіалом. Однак Синтія не користувалася послугами хірургів, на думку експерта.

Крістін Девіс виглядає найбільш моложаво, завдяки морфотипу, який і зберігає її дівочу натуру. Однак їй все ж допомогли з корекцією губ. Вона зробила збільшує контурну пластику, але ботоксом і блефаропластикою, в інших частинах обличчя виключені. Пластичний хірург припустив, що вона робила, ймовірно, апаратну підтримку обличчя в поєднанні з м'якими філерами.

Серіал "Секс і місто", instagram.com/posle.doi
Серіал "Секс і місто", instagram.com/posle.doi

Нагадаємо, 16 років потому: як зараз виглядає реальний син головних героїв серіалу "Клон", підкорює жіночі серця

Як повідомляв "Знай.ua", "Ось вам і дружба": Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс вирішили "потопити" Кріса Нота і приєднатися до звинувачень?

Знай.ua писав, "Не очікували? Ми теж!": у головної героїні "Секс у Великому Місті" виявили важке захворювання?