У соціальній мережі оприлюднили дивовижну інформацію, в якій йдеться про знамениту Кім Кардашьян. Стало відомо, що топова модель запросила на святковий обід до своєї мами колишнього Каньє Уеста і Піта Девідсона.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Ось це так! Стало відомо, що Кім, Каньє і Піт зовсім скоро зустрінуться на вечірці. Розповідаємо, хто хоче зібрати зірок разом. #КімКардашьян", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що такий поворот подій виявився дуже несподіваним. Фанати чарівної моделі думають, що вона просто піариться. Крім цього, ходять чутки, що Кім Кардашьян не перебуває у відносинах з Пітом Девідсоном, так як він часто світитися з іншою жінкою. Публіка не змогла промовчати і почала писати свої відгуки під постом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото зі сторінки Кім Кардашьян
Фото зі сторінки Кім Кардашьян

"Так а в чому протиріччя? Вона розійшлася з Каньє, але він батько її дітей. Деякі люди вміють відпускати і цивілізовано розлучатися", "як же гроші псують людей Цирк поїхав, клоуни залишилися", "вже втомили, давай нові серії", "Супер", "буде цікаво...", "Ну у них же діти", "Мая", "пфф нести попкорн треба було в пости про трансгендера на обкладинці і Кріса нота і його жертв)))", "їй уваги просто не вистачає, повинна бути в епіцентрі і все", - залишають відгуки здивовані фанати Кім Кардашьян.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що Каньє Уест ночує з молодою дівчиною.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян захопила публіку своїм новим образом.