Стало відомо про те, що популярний український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес вирішив влаштувати корпоратив перед Новим роком для всієї своєї команди.

Він записував в stories в соціальній мережі Instagram, як все це відбувалося. Незважаючи на те, що спочатку цей захід було заявлено як бюджетне, пройшло все з розмахом - ведучий, конкурси, і навіть запрошені зірки.

Почалося все з бесіди в месенджері Viber. Там Володимир Дантес написав колегам: "Всім привiт! Ця група створена в Вайберi не просто так. Ми команда, яка не дихає багатством. І корпоратив такий же. БІДНИЙ".

Головний елемент свята - хімічна завивка. Всі повинні були прийти в такому віці, і артист навіть відправився в салон.

Ведучим став Юхим Костянтинівський, який і веселив гостей, і вів різні інтерактиви за типом конкурсів.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

На столі їжа стояла в пластиковому посуді. Пиріжки, солоні огірочки, сосиски - все це можна було спробувати тільки так.

Після того, як всі гості зібралися і трохи випили, почали з'являтися запрошені зірки - Тетяна Буланова, Тіна Кароль, Оля Полякова, і навіть Леді Гага. Звичайно ж, вони не самі туди приїхали, а все це робота драг-квін, що перевтілювалася в них.

На десерт Володимир Дантес вирішив повторити неймовірний перформанс Вікторії Смеюхи, коли вона почала розрізати торт із зображенням своєї колеги слави Камінської. Замість цього чоловік замовив торт вже із зображенням Вікторії, і почав його теж різати.

"Ну що ж, саме так Віка вирішила в черговий раз, але вже символічно висловити свою подяку групі, з якою вона пропрацювала так багато років і це її "спасибі" команді, яка так багато для неї зробила. P. S. А я вас не підведу! З любов'ю, ваш Дантес. І так)) Хайпа навела, але в плюс він?) "- йдеться у підписі під постом.

"Воваааа😂 ти граєш краще!❤️ Станіславському стало трішки легше))) " - відреагувала на це Слава Камінська, а Слава Дьомін відразу ж покликав його на інтерв'ю.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Слава Дьомін "одружив" замечтавшегося Вову Дантеса за спиною у Наді Дорофєєвої: "наречений"

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес з величезним тазом олів'є і келихом шампанського вирішив не чекати Нового року

Також, Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею