Відомий український кулінар, а також Експерт на шоу "МастерШеф", Володимир Ярославський вирішив порадувати шанувальників новим рецептом напередодні свят.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників в мережі або особистими кадрами, або ж новими рецептами.
Цього разу він зазначає, що серед передсвяткової метушні все ж знайшов час на те, щоб приготувати дещо смачне. Йдеться про курячу печінку.
"Буду готувати для вас з насолодою, з теплотою в серці✨. Рецепт я давно підгледів у одного видатного італійця, і так мені було смачно, що досі згадую ту смакоту із задоволенням" - пише чоловік.
Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 300г очищеної печінки;
- 200г цибуля;
- 180-150г моркви;
- 50г стебло селери;
- 30-40г білого вина;
- сіль, перець чорний і ароматний;
- 30-40г вершкового масла;
- обов'язково свіжий шавлія;
- чебрець і часник за бажанням.
Спочатку потрібно дрібно нарізати кубиком овочі, і підсмажити їх в такому порядку - морква, цибуля, селера, і в самий кінець часник. Потім зверху просто потрібно покласти шматочки печінки, додати біле вино, і накрити кришкою.
В такому стані періодично помішуйте, і головне, щоб був маленький вогонь. Так протягом 20 хвилин.
Потім додаєте ще спеції за смаком, і знову накриваєте кришкою приблизно хвилин на п'ять.
Окремо він готує поленту Таранья, і для неї знадобляться наступні інгредієнти:
- 70г крупи;
- 340г молока;
- солі;
- 15г вершкового масла;
- 20г пармезану.
Молоко довести до кипіння, постійно помішуючи додати крупу. Поварити на малому вогні 12-15 хвилин. Крупа буде трохи ще альденте. Додати масло, зняти з вогню, потерти пармезан. Готово!
Раніше повідомлялося, що рецепт салату "Сосновий Бір" з грибами і крабовими паличками до новорічного столу: про олів'є навіть згадувати не захочеться