Суддя шоу "МастерШеф" та відомий шеф-кухар Вова Ярославський поділився на своїй сторінці в Instagram Топ-5 секретів свого схуднення. Він доповнив текст світлинами, де показав свій голий торс.

"Дякую за моєе хороше самопочуття! На фото - мій результат за 5 місяців -19кг!" - написав кухар у своєму пості.

Серед корисних звичок Ярославський назвав постійні фізичні навантаження, а також зменшення вживання цукру, смаженої їжі та алкоголю. Також він нагадав постійно пити воду та не соромитися їсти жирну їжу.

"Жир потрібний нашому організму - для шкіри, волосся, виробництва гормонів. Поганий холестерин 80% виробляється самим організмом. Тож не лякайтеся дуже яєчних жовтків і заправки на оливковій олії!" - написав кухар у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Деякі користувачі не зрозуміли, чому поради на сторінці зірки "МастерШеф" починаються з цифри 6 і закінчуются цифрою 10.

"А де продовження?" - спитала користувачка соцмереж. На що Ярославський відповів, що перші 5 порад є в дописі за 16 липня.

Інші були задоволені зовнішнім виглядом Вови.

"Ого вже кубики пресу видно," - написав перший коментатор.

"Так, перейти на здоровий спосіб життя вимагає зусиль. Але це того варте. А особливо хочеться результату відразу, а не чекати як ви 5 місяців. Але ви молодець. Гарний приклад для наслідування," - написала друга коментаторка.

Крім того, суддя "МастерШеф" Вова Ярославський поділився рецептом гуакамоле у себе на сторінці в Instagram.

Також він розповів, як приготувати ніжний паштет з курки: "легкий" на шлунок.

А тут можна дізнатися рецепт справжнього американського бургера від Вови Ярославського.