Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як разом з Олею Поляковою створювала нашумілу програму "Дорослі дівчатка".
На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.5 мільйона осіб Єфросиніна зізналася, що ідея створення шоу належить Поляковій. Однак, спочатку телеведучій не дуже сподобалася ідея співачки.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

"Одного разу мені зателефонувала Оля Полякова. І сказала: "Ми повинні зробити своє шоу! Про всі жіночі теми! "Я відповіла: "Нізащо! Таких шоу мільйон! Плюс ти дзвониш в локдаун - ми обидві вільні, а що буде, коли знову почнеться робочий розрив, і наші менеджери будуть вбиватися в пошуках обопільно можливих дат для зйомок?",- розповіла Єфросиніна.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

Однак, Оля Полякова вирішила не здаватися і все-таки вмовила Машу Єфросиніну на створення "Дорослих дівчаток". І все таки співачка не прогадала, перший випуск спільного шоу подивилося два мільйони людей. А сумарно всі випуски за три місяці набрали більше шести з половиною мільйонів переглядів.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

"І я вже тримаю нашу першу з Олею Поляковою нагороду в руках! "Кращий YouTube проект року"! Голова обертом, нога в лютому розрізі, декольте стрімке - проект виразно вивів мене з закупорки у всіх сенсах! Олечка моя, шкода, що ти не змогла бути, я знаю, що ця нагорода не менш важлива для тебе! Як круто, що ми ризикнули! І капець, як я була права з приводу графіків☺️", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Маша Єфросиніна показала, як завойовувала свого чоловіка: "не вмієш готувати, бери червоними боягузами". Українська телеведуча розповіла цікаву історію з минулого

Раніше Знай писав, від зухвалого Майкла Джексона до ляльки Барбі: українці обрали найкращий образ Олі Полякової на "масці"