Відома українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде свою сторінку в мережі Instagram. Тут артистка радує фанів свіжими відео і знімками, а також публікує багато цікавих фактів. На цей раз зірка вирішила не відставати від своїх популярних колег і підвела "підсумки року 2021".

Про це стало відомо завдяки новій публікації співачки в мережі Instagram.

Публікація Alyona Alyona, фото: Instagram
Публікація Alyona Alyona, фото: Instagram

"2021, щось ти дуже яскравий... Цього року у мене було багато змін. У березні я виграла премію MMETA. Після цього я поміняла колір волосся. Змінила свій стиль одягу. Я багато експериментувала і бачила багато питань "Чи не боїшся, що твої зміни відштовхнуть людей?".

Звичайно ні! Це моє самовираження і мій внутрішній світ. Не боюся бути собою, бути яскравою і різною. Мені завжди хочеться бути прикладом. Намагаюся бути собою так, щоб інші бачили, що це круто, смішно, комфортно і теж показували внутрішні себе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Я підтримую бренди, які мотивують не ховати справжнє "Я". І ось цього року я взяла участь в рекламній компанії для молодіжного тарифу Joice від @vodafone_ukraine. Дуже пишаюся тим, що у нас вийшла ось така колаборація. P. S. Дякую всім, хто знімає відео дітей, танцюючих під цей трек.", - пише співачка.

Раніше повідомляли, любителям дріфту на українських дорогах пояснили, яке покарання їх чекає - чи готуватися до штрафу Alyona Alyona.

Як повідомляв Знай.uа, Юлія Саніна з The Hardkiss повернулася в 90-ті: блискітки, голі плечі і косички, як у Децла.

Знай.uа писав, як виглядала Юлія Саніна з The Hardkiss до популярності: знайома з Тіною Кароль більше 15 років.