Арсен Мірзоян за останні кілька днів опублікував вже три публікації в соціальній мережі Instagram, на яких присутній його зображення, але і дуже правильні, точні слова.

Відомий український виконавець частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб. На першій подібній публікації спостерігається цілий вірш, в якому йдеться про важку любов, про розлучення між двома люблячими людьми. Адвокати вже готові розділити майно, поки дівчина з часом стає сильною особистістю, а чоловік не може повірити - невже вона готова ще раз опинитися у весільній сукні.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Цього разу Арсен Мірзоян повідомив, що більше не ревнує. Однак невідомо, кому саме адресовані ці слова.

"Пробач, я більше не ревную. Якщо моя людина, то моя. Не втримаю, коли тобою ще керує. Жага до пошуків, а знахідка - не я", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Красиві слова👏", "Неймовірно красиві слова❤️", "Влучно👏", "Це ж не Антоніні присвячується?", "Боже, як красиво написано!🔥❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, мускулистий Арсен Мірзоян показав, на які трюки здатне його тіло - Тоні Матвієнко пощастило: "Неймовірно"

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко здивувала апетитами перед Днем святого Миколая, Арсен Мірзоян не впорається: "Як натякнути?"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян після кросу наготував їжі для Тоні Матвієнко: теща б похвалила