Польська, радянська і російська актриса Барбара Брильська протягом багатьох років грала по-крупному в радянському кінематографі, але час йде і не щадить абсолютно нікого.

Стало відомо, що 80-річна знаменитість, яка знялася в таких стрічках, як "Їх будній день", "Фараон" по роману Болеслава Пруса, "Анатомія любми" з роллю Єви, а також в "Іронія долі", після якої Барбара була удостоєна Державної премії СРСР.

Барбара Брильська, скріншот: Youtube
Барбара Брильська, скріншот: Youtube

Її обличчя знає вся Росія, Україна та інші країни з радянським минулим, хто хоч раз вмикав телевізор. В останні роки актриса практично не з'являється на публіці, дуже рідко виходить на зв'язок, а все через дуже сумних реалій, які і стали приводом для тиші в медійному просторі. З нею намагалися зв'язатися, щоб домовитися про особисту зустріч, але Барбара заявила, що найближчим часом - точно ні.

Барбара Брильська, скріншот: Youtube
Барбара Брильська, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Боюся, не дочекаєтеся. Тому що я хвора, голос у мене зараз сильно поганий. Треба почекати, я дуже не в формі. Молитися. Я не можу навіть зустрітися з людьми. Зламаний хребет... ви розумієте, що це таке? Це довго все відбувається - реабілітація і так далі. Я не в формі-у фізичній і в духовній. Що буде далі, не знаю", - заявила Барбара Брильська.

Проте, не відомо, яким чином 80-річна актриса зламала хребет, але головне, щоб все у неї було добре і відновлення пройшло швидко.

Барбара Брильська, скріншот: Youtube
Барбара Брильська, скріншот: Youtube

Нагадаємо, колишня любов Хливнюка з "Бумбоксу" відшукала легендарну шапку, як в "Іронії долі": "Мама буде задоволена"

Як повідомляв "Знай.ua", принцеса Діана з "Сутінків": Крістен Стюарт зізналася, як гучна роль змінила її життя

Знай.ua писав, зірка "Мортал Комбат" зіграє роль в американській "Іронії долі": "Відмінно впишеться"