4 червня 2021 року на світ з'явилася друга дитина герцогині Меган Маркл, дівчинка на ім'я Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор, яка була названа на честь прабабусі і бабусі по батькові.

Знімки малятка ніколи не з'являлися в Інтернеті, герцог і герцогиня Сассекські продовжували приховувати дитину від зайвих очей до останнього моменту, поки не були виклали фотографії на неофіційній сторінці Instagram, де за новинами про них стежать понад 430 тисяч осіб.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

"Зі святом🎄 Гаррі і Меган щойно випустили свою різдвяну листівку, і я дуже щасливий! Подивися на Арчі і Лілію. Зверніть увагу: Королівський фотограф Алексі Любомирські, який зробив це фото, також сфотографував чудові заручні фотографії Гаррі і Меган", - йдеться в публікації.

Але ж ще недавно з'явилися чутки, що Меган Маркл і принц Гаррі планують народити третю дитину незважаючи на їх висловлювання про перенаселення і їх рішення не збільшувати через це сім'ю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Instagram
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Instagram

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Instagram
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Instagram

"Вау... чудова фотографія... так приємно бачити Арчі і Лілі", "Прекрасна сім'я", "Відмінна сім'я, щасливого Різдва", "Така прекрасна сім'я!", "Спасибі, що поділилися цією прекрасною фотографією! Нехай Бог продовжить благословляти вас усіх у новому році!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "А говорили, що не будуть...": Меган Маркл і принца Гаррі запідозрили в нахабній брехні?

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік поставив Tesla на автопілот, щоб прийняти пологи у дружини: не встигали в лікарню в годину-пік

Знай.ua писав, пляжні образи Леді Ді потрапили в мережу – відмінна фігура і шпагати не гірше, ніж у Волочкової