На цьому тижні Брюс Вілліс і Емма Хемінг Вілліс вирушили на гірськолижні схили зі своїми дівчатками.

66-літній актор фільму "Міцний горішок" і його 43-річна дружина взяла доньок Мейбл Рей, 9 років, і Евелін Пенн, 7 років, в їх першу лижну поїздку раніше на цьому тижні і поділилися фотографіями з зимової прогулянки.

У неділю Емма поділилася фотографією Мейбл і Евелін, що стоять в снігу, тримаючи в руках лижі, і написала: "Успіх! Вперше катаюся на лижах! 🎿 💓".

Діти Брюса Вілліса, фото з Instagram Емми Вілліс
Діти Брюса Вілліса, фото з Instagram Емми Вілліс

У понеділок вона опублікувала додаткові моменти з поїздки, в тому числі фотографію Брюса і Мейбл, усміхнених пліч-о-пліч, а також відео, на якому актор допомагає їй пересуватися на лижах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У пості також було миле сімейне фото чотирьох, одягнених в лижний одяг.

"Тільки гордий батько",- написала вона.

Останнім часом квартет все частіше проводить на природі. Минулого місяця Емма поділилася фотографією сім'ї перед лісовим пейзажем на День Подяки, написавши: "Я зрозуміла, що вдячність - це те, що змушує мене жити тут і зараз, а не речі з мого минулого або турботи про майбутнє".

Нагадаємо, що 63-річна супербабушка розповіла, як бути красунею в будь-якому віці.

Раніше ми повідомляли, що Марина Хлєбнікова вийшла на зв'язок після жахливої пожежі з 50% опіків.