Напередодні новорічних свят відома українська співачка Тіна Кароль дала відверте інтерв'ю, де розповіла, чому перестала брати участь в "Голосі" і "Танцях з зірками". Також зірка розкрила, як допомогла Wellboy на старті кар'єри.
Про це Тіна Кароль розповіла "КП в Україні".

Останнім часом Тіна Кароль разом з Юрієм Горбуновим була незмінною ведучою популярного шоу "Танці з зірками". Однак, цього року замість співачки глядачі побачили телеведучу Іванну Онуфрійчук.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль зізналася, що домовленості про її участь у шоу вже були. Однак, за тиждень до прямого ефіру вона дізналася, що з'явиться ще одна ведуча.

"Цього року ми домовлялися з "Танцями" вести шоу, вдарили по руках, а за тиждень до виходу в ефір мені кажуть, що на паркеті з'явиться ще одна ведуча на комерційній основі. Оцінивши нашу панель ведучих, я відразу сказала, що не бачу в цьому успіху, і відмовилася. Це мікроклімат, сценарна історія. І я була права, не злетів цей дует. І тріо в такому форматі теж би не злетіло. Моє правило - якщо я беру участь у проекті, він повинен бути суперуспішним", — розповіла вона.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Іванна Онуфрійчук у свою чергу розповідала, що за словами продюсерів у Тіни Кароль якісь непорозуміння з каналом, тому розглядали її кандидатуру. Кароль зазначила, що з телеканалом "1+1" у неї немає контракту, і вони кожен раз домовляються знову, так було і цього разу.

"Ви зараз підкреслили рівень тих дрібних інтриг, які відбуваються всередині колективу. І коли зі мною спочатку затвердили ведення "Танців", а потім я бачу, що на комерційній основі приводять ведучу - це теж внутрішня, кулуарна гра. Слава Богу, я вільна людина і можу сказати відкрито як є. Мені непросто дався Мій статус, і я не готова кожного підтягувати до імені Тіна Кароль", — зазначила вона.

Цього року Тіна Кароль також не стала тренеркою у шоу "Голос". У цьому проекті зірка була протягом 11 сезонів, і отримала чимало перемог разом зі своїми учасниками.

"Проект "Голос": це тренери, ведучі і найголовніше - учасники. Але є і бекстейдж. І коли на бекстейджі почали з'являтися якісь інтриги, я в прямому ефірі "Голосу" сказала, що віддаю це крісло Юлі Саніній. Для мене це був проект життя. Моє завдання було привести учасника до результату не тільки вокально, а й психологічно. І ось коли в прямому ефірі звучить - доки Тіна буде перемагати в цьому проекті, глядача ніби схиляють до того, що не варто за неї голосувати, вона вже багато разів перемогла. Та не за мене голосують, голосують за учасника", — розповіла Кароль.

Карини Арбельяні з Тіною Кароль на "Голосі країни" , скрін з відео
Карини Арбельяні з Тіною Кароль на "Голосі країни" , скрін з відео

Тіна Кароль зізналася, що за 9 років роботи на шоу "Голос" вона бачила три продюсерські командни, і остання вимагає більше інтриг і хайпу, в чому вона брати участь не хоче. Саме тому вона сказала продюсерам, що їм треба звертатися до інших героїв.

Але все ж Тіна Кароль зізналася, якщо телеканал "1+1" запросить її в один з проектів вони знову будуть сідати за стіл переговорів, і домовлятися.

Цього року Тіна Кароль презентувала чимало нових пісень, і зокрема кілька дуетів з молодими виконавцями. Однак, співачка все ж зізналася, що продюсером бути не хоче, але готова допомагати молодим артистам.

Скрін, відео YouTube Кароль
Скрін, відео YouTube Кароль

"Я готова брати участь. Як, наприклад, з Wellboy. Я беру участь в його становленні, розкрутці, кар'єрі. Точніше, перебуваю в спільній участі. Спочатку перші фінанси на запис пісні "Гуси" він отримав з моїх рук. Юрій Бардаш прийшов до мене, показав хлопця, і ми разом вирішили рухатися. Але я відразу Бардашу сказала: ти заявляєш, що його продюсер, я тільки допомагаю", — підсумувала Кароль.

Нагадавши, Тіну Кароль викликали на відвертість, такого ніхто не очікував:"сокира – маст хев". Співачка Тіна Кароль відверто зізналася, що діється в її голові