Мама популярного молдавського виконавця Дана Балана, Людмила підкорила громадськість своїм неймовірним блискучим образом. 63-річна артистка розповіла про прем'єру пісні, і про її автора.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно жінка ділиться особистими кадрами, і просуває свою творчість.

Цього разу там з'явився ролик, на якому Людмила Балан постала в короткій сукні сріблястого кольору. Взуття вона спеціально підібрала такого ж забарвлення. Також, на відео вона співає свою нову композицію, яку написав її відмінний товариш - Цезар Чуциума.

У цей день, 24 грудня він святкує свій день народження, з чим жінка його і вирішила привітати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Автор моєї нової пісні-Цезар Чуциум-святкує день народження !!! Який ти молодець, Цезар !!! Ви народжуєте музику на ходу !!! З музикою ти рятуєш любов і зірки Всесвіту !!! З Днем Народження, Цезар Чуциум !!! З Днем народження, дорогий композитор !!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ "- йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях під постом користувачі почали писати, що вони про це думають:

"З наступаючим Різдвом вас прекрасна, Людмила ❤️❤️. Тепла, любові і величезного здоров'я всій Вашій родині.🙌🙌";

"🔥🔥🔥🔥❤️🙌😍";

"@ludmilabalan_tantiludmila Чарівна, казкова фея❤️❤️❤️.З добром, любов'ю і теплом🔥 🔥 🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що для свого віку жінка виглядає чудово, і продовжує носити короткі наряди.

Нагадаємо, що Людмила Балан у вишиванці показала, як у 63 оточити себе чоловіками

Раніше повідомлялося, що Людмила Балан показала свої стрункі ніжки Санта Клаусу

Також, Наталія Могилевська розповіла про особливу зустріч