Відома завдяки своїй зовнішності українська блогерка і колишня учасниця "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрещук, похизувалася новим фото в екстремальному міні.

У мережі Анастасія Покрещук справжня зірка, саме тому блогерка намагається часто тішити своїх підписників новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 270 тисяч осіб.

Цього разу зірка соцмереж вирішила похизуватися світлиною зі своїми подругами. Покрещук вирішила розважитися в Дубаї, та не втратила можливості сфотографуватися з друзями у спокусливих нарядах.

Анастасія Покрещук з подругами, фото з instagram
Анастасія Покрещук з подругами, фото з instagram
Анастасія Покрещук одягла коротеньку сукню, яка вдало підкреслила струнку фігуру блогерки. Її родзинкою стала шнурівка збоку, яка ще більше оголювала тіло зірки соцмереж. Свій образ Анастасія доповнила червоними туфлями на високих підборах.

"Ну тупо королеви. Що скажеш, пацани?", - так Анастасія Покрещук підписала фото.

Образ блогерки викликав чимало реакцій у її підписників, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

"Вас з Дубаї скоро депортують 🔥👏", "Не в образу Насті, але поруч із подругами вона виглядає дешево...а так звичайно всі красуні👌На смак як кажуть)", "Шикарні😍", "Настя, ну ти звичайно дівчина на любителя, але мені подобається, що ти дуже смілива та яскрава", "🔥🔥Красуньки😍", "Ох і наряд 🙈", "Ого наряд 🔥🔥🔥🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, королева пластики Анастасія Покрещук перетворила перукарню на нічний клуб: "0.3 горілки творять дива..."

Також Знай писав, королева пластики Настя Покрещук показала своїх "папіків": "Труться, щоб рожами світити"

Раніше Знай повідомляв, королева пластики Анастасія Покрищук показала, що у неї найсексуальніше: "І скажіть, що ні"