Відома в соцмережах, і створила багато чуток своїми різкими і навіть кардинальними метаморфозами в зовнішності українська блогерша, модель і колишня учасниця популярного шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрещук, за якою в мережі Instagram стежать вже понад 270 тисяч людей, продовжує дивувати, а іноді і навіть шокувати тих, хто все-таки може "прийняти" її творчість, різноманітними кадрами з життя.

Цього разу Настя влаштувала дикі і спекотні танці просто в кріслі перукаря.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анастасії Покрещук в мережі Instagram.

"0,3 горілки творять чудеса зі мною", - пише Настя, і публікує дуже спекотні кадри, які шанувальники прийняли із захопленням.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Анастасія Покрещук, фото: Instagram
Анастасія Покрещук, фото: Instagram

На свіжих кадрах можна побачити теги, за якими видно, що Покрещук прийшла в салон краси в київському ТРЦ "Гулівер", а також трохи прорекламувала це перукарню. Далі - більше!

Анастасія Покрещук, фото: Instagram
Анастасія Покрещук, фото: Instagram

Настя сіла на крісло, як наїзниця на коня і почала хитати головою круговими рухами, демонструючи також не тільки довге волосся рожевого кольору, але і свою перероблену груди, доволі немаленького розміру.

Раніше повідомляли, зірка Instagram Покрещук розповіла, що подарувати коханому в новорічну ніч: "Х*й за щоку, зал*пу за комір...".

Як повідомляв Знай.uа, королева пластики Похрещук розповіла, що чекає жінок, які заводять собі багатих коханців: "Е**ть все підряд, тому що г*** він".

Знай.uа писав, сама перероблена пацанка Покрещук показала свій трудовий стаж: "Жахливі ху**ві роботи".